Integrador-a social - Mataró

Publicada: martes, 19 de mayo de 2020

Volver a ofertas

Descripción


Requisitos Estudios mínimos Ciclo Formativo Grado Superior Experiencia mínima No Requerida Requisitos mínimos Formació professional grau superior en integració social - disposar de la titulació. Carnet de conduir tipus B. Disposar de certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual.

Vacantes


1

Contenido


Descripción

Funciones
Estem creant una borsa de treball per incorporar persones en el recursos residencials de Creu Roja dirigits a persones refugiades i sol·licitants d’asil a Mataró.
El/la integrador/a social s’encarregarà, entre d’altres funcions, de:
Acollida, ubicació i seguiment dels usuaris/es a les instal·lacions del centre, disseny i execució de dinàmiques inclusives que fomentin la convivència entre els residents, mediació i prevenció en situacions de conflicte, intervencions i tallers grupals, realització de tasques administratives derivades de l’atenció directa, suport i acompanyament en les gestions de la vida diària dels residents, vetllar per la convivència i el respecte de les normes del recurs, vetllar pel correcte manteniment de les instal·lacions del centre, participar en el disseny i execució dels plans de treball individuals.

Se ofrece
Incorporació segons necessitats.
Contracte obra i servei.
Jornada segons vacants i necessitats que sortin.
Retribució segons conveni propi Creu Roja província de Barcelona.

Valorable experiència de treball amb població immigrada o refugiada. Valorable experiència de treball en recursos residencials per a persones en risc d’exclusió social. Molt valorable coneixement d'anglès, francès, àrab, urdú, ...

  • Salario

    Salario no disponible

Localidad, Provincia


BARCELONA

Nivel Formativo y Académico mínimo


Estudios post-secundarios, Títulos propios de las universidades y otras enseñanzas que precisan del título de bachiller (2 y más años)

Permisos de Conducir


No se requiere ningún permiso.

Se requiere vehículo propio


No

Idiomas


No se requiere ningún idioma específico.

Ocupaciones


No se requiere ninguna ocupación específica..

Ámbitos donde se desarrollará el puesto de trabajo


Local

Comparte esta oferta